Stressbehandling

Key 2 Your Life

Genfind dig selv - og skab forandring

Jeg kan hjælpe dig med at blive stressfri og samtidig lære dig, hvordan du undgår stress i fremtiden.

Stress er en tilstand. Det betyder, at du kan ændre det og blive frisk igen.

Stressbehandlingen tager ca. 8 uger og afhængig af dit stressniveau vil din fysiske stress være væk i løbet af ca. 4 uger.

Stress kommer ved, at man overbelaster sig selv - ofte uden at være særlig bevidst om det. Det er derfor nødvendigt , at du bliver bevidst om, hvad der udløser din stress og får konkrete værktøjer til at håndtere dette.

.

Stress skal behandles.

Det går ikke over af sig selv

For at finde dit stressniveau kan du tage denne gratis Stresstest.

 

Hvis stress får lov at udvikle sig - altså at du ikke laver nødvendige ændringer, vil kroppen reagere med både fysiske og mentale stress-signaler, på grund af en øget mængde stresshormoner.

 

Nogle stress-signaler kan være et tegn på fysiske sygdomme, der ikke skyldes stress. Har du alvorlige stress-signaler bør du derfor opsøge en læge, der vil kunne fortælle dig, om det du mærker kun er stressrelateret eller om du skal have en anden behandling. Lægen vil også kunne tage stilling til, om du har behov for en mulighedserklæring.

 

Under stressbehandlingen bliver du guidet til at lægge mærke til dine stress-signaler og finde ud af, i hvilket situationer du oplever belastninger, der udløser stress-hormoner.

Man udløser stress-hormoner, når ens underbevidsthed opfatter situationer, den vurderer som "farlige". Du lærer derfor også, hvad du opfatter som "farligt" (typisk en "symbolsk fare"). Det kunne være tanker om ting du ikke kan nå eller ting, der kan gå galt. Dette er meget individuelt og kan tage lidt tid at blive bevidst om og ændre.

 

Stresshormonerne typisk påvirker både kroppen og sindet. Mange overhører desværre disse signaler.

At mærke kroppen er derfor en fantatastisk måde at blive bevidst om forskellige niveauer af stress. Ofte kan man mærke forskellige "krops-fornemmelser" før hjernen bliver klar over, at en bestemt situation påvirker dig.

Sindet bliver også påvirket, når man er stresset. Det kan være anspændthed, uro, tanke-mylder", svært ved at sove, indesluttet, lettere til tårer, glemmer ting, bliver fraværende og evt. aggressiv.

 

 

Pris: Et stressforløb over 8 gange med ca. 1 uges mellemrum - kr. 6.000,- inkl. materialer.

Key 2 Your Life

Vermlandsgade 51, 1., 2300 København S.

tlf. 28933901

mail@key2yourlife.dk

Jeg hedder Arne Dam Ravn og er uddannet ID Lifecoach og uddannet Stresscoach af Bjarne Toftegård, der er stressekspert og forfatter.

Jeg er med i "forebyg stress" - Stresscoaching Team og har derigennem et tæt samarbejde med mere end 25 andre stresscoaches og psykologer.


Jeg er også uddannet Hypnoterapeut, hvilket har givet mig en bred viden omkring hvordan vi tænker og reagerer, både bevidst og ubevidst.


Jeg har arbejdet med stress og hjulpet mange til at blive stress-frie igennem flere år.

Jeg har derfor stor erfaring med stress-forebyggelse og stress-behandling.


Jeg kombinerer viden om stress med kognitiv coaching, fokus på kroppen og personlig udvikling.