Parterapi

Key 2 Your Life

Genfind dig selv - og skab forandring

"Det er så yndigt at følges ad"


- men hvad nu, hvis man udvikler sig i hver sin retning, hvis der opstår svigt, usikkerhed, jalousi, utroskab eller man bliver forelsket i en anden?


Det vil være naturligt at opleve, at forholdet "går i stykker". Men der er rigtig mange fordele ved at undersøge, om forholdet alligevel kan fortsætte - og finde ud af, hvad det egentlig er, der kan binde Jeres forhold sammen.

 

Jeg tilbyder en gratis indledende samtale, som skal afklare, om der overhovedet er et formål med og en vilje til at begynde på parterapi - om der er grundlag for at kunne genfinde kærligheden og respekten og kunne tilgive, hvis det er nødvendigt. 

Denne samtale varer typisk 1 time (som kan vise sig at være den bedst investerede time i dit liv).


Det vigtigste er at finde ud af, om der fortsat er gensidig respekt i forholdet. Respekt betyder i denne forbindelse, at man er villig til at tale sammen og gennem dialog finde ud af, hvad der er den bedste løsning på "problemet" - også på længere sigt.

Samtidig er det vigtigt at finde ud af, om der hos begge er lyst til og håb om at genfinde hinanden, kærligheden, begæret samt åbenhed for at se på og arbejde for at ændre de ting, der giver problemer. 

 

Der er mange måder at reagere på, hvis man bliver udfordret i sit parforhold.

Mange reagerer på følelser - som ofte er meget stærke. Problemet er blot, at man risikerer at sige og gøre noget, man efterfølgende fortryder, eller som skaber større afstand end nødvendigt - da "modenhedsgraden" i sådanne situationer ofte ikke er særlig gammel.


Det bedste man kan gøre, er at finde en "moden" løsning på udfordringen. Dette kan dog være svært, hvis man ikke føler, at man bliver hørt, forstået eller at "udfordringen" ikke bliver taget seriøst af den anden part.


Det kan derfor være nødvendigt at finde løsningerne gennem parterapi.

 

Jeg tilbyder parterapi, som tilrettelægges individuelt til Jer - alt efter udfordringens indhold og omfang.

Det kan også være nødvendigt med egenterapi for at skabe den udvikling, der kan være nødvendig for at skabe forandringer.

 

En parterapi-session varer ca. 1½ time og koster 600,- kr.

 

Ring og lav en aftale på tlf. 2893 3901