Kursus i personlig udvikling

Key 2 Your Life

Genfind dig selv - og skab forandring

Kursus i personlig udvikling


Modulernes indhold:

1: På dette modul får du en forståelse af, hvorfor vi tænker og handler som vi gør. Hvordan vores opvækst har formet os til dem vi er og dermed til, hvordan vi opfatter "virkeligheden".

Du lærer hvordan du kan  holde dig fri af "ikke støttende erfaringer" fra fortiden, slippe dine forestillinger om fremtiden som noget du skal frygte eller fjerner dit fokus på, hvordan du kan levet livet bedst lige nu.  Fri fra tanker om, hvad andre tænker og mener samt fri for begrænsende forestillinger om dig selv og hvad du kan.


2:  Lær at kommunikere bedre, at kunne sige det du mener og blive hørt. Få ro inden i, når du skal tale i grupper / forsamlinger eller fremlægge. Lær også at lytte til og forstå andre.

Vi gennemgår teorier som transaktionsanalyse, assertion-stræning og girafsprog, som vil give dig værktøjer til at undgå mange konflikter og diskussioner. 


3: Her arbejder vi med relationer.  Hvad du kan gøre for at forbedre  den måde du kan være sammen med andre på. Forstå den måde du med tolkninger og tidligere erfaringer  kan "farve" opfattelsen af og samspillet med andre. Forstå, hvorfor du bliver irriteret eller usikker på andre.


4:  Modulet handler om bestemte sider / former af os, der får lov til  at dominere eller ligefrem "tager over"  i bestemte situationer. Som gør, at vi ikke reagerer ud fra vores "kreative jeg", og som forhindrer os i at bevare roen og overblikket. Lær hvordan du kan opdage, hvad "formerne" forsøger at gøre for dig og hvordan du selv kan "tage over" og ændre adfærd.


5: Lær om fysisk og mental velvære. Lære mere om   stress, hvad der kan udløse det, hvordan det påvirker dig både fysisk og mentalt  og hvordan du kan undgå det.  Få bedre livskvalitet med værktøjer til at vælge og gøre ting, der er godt for dig, både fysisk og mentalt.


Lær også meditation og mental afslapning, så både kroppen og sindet kan få den nødvendige ro i en ellers travl hverdag. Lær også om "Nuets kraft" - hvordan du med et helt nyt perspektiv kan opleve og nyde livet på en helt ny måde.

Mental afslapning og meditation vil blive præsenteret og øvet på hvert modul.         

gDatoer og pris

Nye datoer efterår og vinter 2019 / 2020 meldes ud snarest.

Onsdage fra kl. 16:00 - 21:00.


Pris for dette kursus: kr. 2.500, (Normalpris kr. 5.000.) der skal betales inden kursusstart.


Holdet startes kun hvis der er min. 6 deltagere.

Max. 12 deltagere pr. hold.Kurset i personlig udvikling afholdes på 5 onsdage (kl. 16 - 21) fordelt over 3 måneder. Hovedpunkterne er:


  1. Vær proaktiv - forstå dig selv og dine reaktionsmønstre.
  2. Hvordan påvirker dine overbevisninger din måde at tænke og handle på - lær at udfordre dem - Er de sande?
  3. Kommunikation. Sig det du mener. Lyt og forstå andre.
  4. Hvordan er du sammen med andre og hvordan påvirker de dig? Lær at håndtere og udvikle dine relationer.
  5. Hvilke sider / former af dig får lov at dominere, når du skal forstå ting og  træffe beslutninger?
  6. Stresshåndtering samt hvordan du får et større velvære og en bedre livskvalitet.
  7. Meditation og mental afslapning. Lær at være i  og nyde "nuet".

På modulerne gennemgår vi forskellige teorier og arbejder efterfølgende med hvordan man kan skabe en forandring med konkrete værktøjer og øvelser.     

Jeg hedder Arne Dam Ravn og er uddannet ID Lifecoach og Stresscoach.

Jeg er også uddannet Hypnoterapeut, hvilket har givet mig en bred viden omkring hvordan vi tænker og reagerer, både bevidst og ubevidst.


Jeg har arbejdet med personlig udvikling og kommunikation i mere end 10 år og hjulpet mange mennesker til at skabe forandring gennem selvindsigt og konkrete værktøjer.


Jeg holder kurser i personlig udvikling, mindfulness og kommunikation.


Jeg laver desuden personlig coaching og stressbehandlinger.