Coaching

Key 2 Your Life

Genfind dig selv - og skab forandring

  • Personlig coaching
  • Mental træning
  • Mindfulness
  • Mental afslapning

Du kan selv være med til at skabe store forandringer i dit liv - og jeg skal nok hjælpe dig med at komme i gang.

Mange følger sig fanget i et liv, hvor de føler, at  arbejde, familie og forpligtelser fylder det hele. De glemmer, at de har muligheden for selv at skabe forandringer, og nyde mange af de dejlige ting, der er kan være en del af livet.


Livet er det der sker, mens du har travlt med at lægge andre planer .

Ændre dit liv:

Så har du lyst at se kigge på dit liv og hvordan du lever det - med ønsket om at finde ud af, hvad du gerne vil med dit liv og hvilke muligheder du i virkeligheden har for at ændre det, så vil jeg gennem coahcing kunne hjælpe dig. Du får værktøjer til at sætte mål og forstå, hvorfor lige nøjagtigt dette er vigtig for dig, hvilket også er primært for motivationen til at gøre tanker til virkelighed.

 

Forholdet til andre:

Det kan også være, at du har en særlig "udfordring", hvor du har svært ved at håndtere en bestemt situation, én eller flere bestemte personer eller dine følelser. Jeg hjælper dig til at forså, hvorfor du har det sådan og giver dig værktøjer til at håndtere situationen bedre.

 

Bedre selvværd:

Jeg kan også hjælpe dig med at få et bedre selvværd, bla. ved at du får fokus på de positive ting, du gør og gøre dette til en stabil platform for et øget selvværd.


Personlig gennemslagskraft:

Lær at "brænde igennem", herunder kunne præsentere dine meninger og værdier på en måde, så du bliver lyttet til. Lær også "præstentationsteknik", så du kan holde et fagligt oplæg eller f.eks. holde en tale til en fest m.v. 

 

Mental afslapning:

Ønsker du at lære mental afslapning, lære meditation eller mindfulness, kan jeg også lære dig dette - og dette vil ofte kunne kombineres med ovenstående coaching.

 

Kroppen:

At mærke og forstå kroppen er et helt kapitel for sig. Kroppen både oplever og husker alle de store situationer / hændelser, du har været igennem i dit liv. Kroppen vil derfor reagere, når den oplever noget der ligner de tidligere sitatuioner, hvilket er en hel naturlig beskyttelsesmekanisme. At forstå de signaler kroppen kan give dig er et fantastisk supplement til det du oplever gennem tanker.

 

Fortid og fremtid:

Livets Mandala handler om at blive bevidst om, hvor meget af vores liv vi tillægger oplevelser fra fortiden eller tanker om fremtiden, så det du mener du oplever bliver "farvet" af tidligere situationer og dermed ikke giver det reelle billede af den nuværende situation.

 

Andres mening om det du gør:

Du bliver også bevidst om, hvor meget du evt. tillægger andres mening en værdi i forhold til dine egne beslutningen - herunder hvor vigtigt det er for dig at blive opfattet af andre på en bestemt måde.

Sidst er det også vigtigt at du forstår, hvordan du oplever dig selv og dine egne ressourcer, hvilket ofte tager udgangspunkt i dit selvær

 

Priser:


kr. 500,- pr session (ca. 60 min)


kr. 4.000,- for 10 sessioner

Key 2 Your Life

Vermlandsgade 51, 1., 2300 København S.

tlf. 28933901

mail@key2yourlife.dk

Jeg hedder Arne Dam Ravn og er under uddannelse som ID Psykoterapeut. Jeg er også uddannet ID Lifecoach og Stresscoach.

Jeg er endvidere uddannet Hypnoterapeut, hvilket har givet mig en bred viden omkring hvordan vi tænker og reagerer, både bevidst og ubevidst.

 

Jeg har arbejdet med personlig udvikling og kommunikation i mere end 12 år og hjulpet mange mennesker til at skabe forandring gennem selvindsigt og konkrete udviklingsværktøjer.

 

Jeg arbejder primært kognitivt, altså med vores måde at tænke og reagere på, men har også fokus på hvad kroppen husker og fortæller os.

 

Samlet kigger jeg intergralt på alle 4 sider af "det hele menneske".

Både hvad vi indeholder af tanker og følelser, hvad vi gør alene, hvad vi gør sammen med andre og hvordan vi påvirker og bliver påvirket af det omgivende samfund.